بسیج دانشجویی دانشگاه صدا و سیما خطاب به روحانی:همه دیدند انتظار حل مشکلات از طریق برجام یک خیال واهی بود/ تمرکز بیش از حد دولت بر برجام موجب رکود بی سابقه اقتصادی شدبسیج دانشجویی دانشگاه صدا و سیما اعلام کرد: با گذشت ماهها از اجرایی شدن برجام اکنون همه میبینند انتظار حل مشکلات کشور با آن یک خیال واهی بیش نبود و تمرکز بیش از حد دولت بر برجام موجب رکود بی سابقه اقتصادی شده است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، بسیج دانشجویی دانشگاه صدا و سیما در پی تمدید تحریمهای آمریکا از سوی مجلس نمایندگان این کشور طی نامهای سرگشاده به حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان اعلام کرد: با گذشت ماهها از اجرایی شدن برجام اکنون همه در عمل مشاهده میکنند که معجزهگری برجام و انتظار حل مشکلات کشور از طریق آن یک خیال واهی بیش نبود و متاسفانه تمرکز بیش از حد دولت در 3 سال گذشته بر برجام و خوش بینی به آمریکا و غفلت از اولویتهای اصلی کشور موجب رکود بی سابقه اقتصادی شده است.
در ابتدای این نامه آمده است: مجلس نمایندگان آمریکا روز گذشته طرح تمدید قانون تحریمهای ایران را تصویب کرد. این قانون، نقض صریح ماده 29 توافق برجام است که میگوید: «اتحادیه اروپایی و دولتهای عضو و همچنین ایالاتمتحده، منطبق با قوانین خود، از هرگونه سیاست با هدف خاص تأثیرگذاری خصمانه و مستقیم بر عادیسازی تجارت و روابط اقتصادی با ایران، در تعارض با تعهداتشان مبنی بر عدم اخلال در اجرای موفقیتآمیز این برجام خودداری خواهند کرد». از آنجایی که این اقدام خصمانه اولین بدعهدی آمریکایی ها بعد از اجرایی شدن برجام نبوده و آخرین آن هم با توجه به پیشینه و تجربه تاریخی ملت ایران نخواهد بود لازم دیدیم نکاتی در این زمینه با شما در میان بگذاریم.
در ادامه تاکید شد: هر چند در 3 سال گذشته شما و مقامات مسئول در تیم مذاکره کننده و وزارت امور خارجه بر خلاف توصیه دلسوزان نظام به مذاکره با آمریکا خوش بین بودید و مکرر تاکید می کردید که با تنش زدایی و مذاکرات رودرروی مقامات ایران و آمریکا مواضع خصمانه و دشمنی های آمریکا ضد مردم ایران تعدیل خواهد شد. اما با وجود رویکردهای جدید در سیاست خارجی کشورمان و همه لبخندها و قدم زدنها و انواع تابوشکنیها و حداکثر انعطاف نشان داده شده از سوی تیم مذاکره کننده و دولت محترم، اقدامات خصمانه واشنگتن و متحدانش ضد مردم ایران نه تنها کاسته نشده بلکه با استفاده از فرصتهای گوناگون و با حربهها و با شدت بیشتری دنبال میشود.
این تشکل دانشجویی تاکیدکرد: تحریم یازده شخصیت حقیقی و حقوقی ایرانی در تاریخ 27 دی ماه94 ، تصویب و اجرای قانون موسوم به ویزا، دستبرد دو میلیارد دلاری آمریکاییها به اموال ایران، امضای وضعیت اضطراری علیه ایران توسط اوباما، مصادره 8/2 میلیون دلاری، محرومیت ایران از مبادله مالی با دلار، تحریمهای ایران به واسطه توانمندی دفاعی در 1فروردین95، پیش کشیدن بهانههای حقوق بشری و مبارزه با تروریسم و وضع تحریم در این زمینه، تأخیر در صدور مجوز خرید هواپیما (بوئینگ و ایرباس)، استمرار تحریم همکاری بانکهای بزرگ دنیا با ایران با وجود رفع ظاهری تحریمهای بانکی بر اساس برجام و بسیاری از موارد خصمانه مثل عدم صدور روادید برای نماینده پیشنهادی کشورمان در سازمان ملل و وضع بیش از 50 نوبت تحریم جدید در چند ماه اخیر به روشنی تجربه ذیقیمتی در برابر دیدگان همگان قرار داد که در رفتار و عمل آمریکا کوچکترین تغییری ایجاد نشده است و آمریکای پسابرجام همان آمریکای سال32 است که با کودتای 28 مرداد دولتی ملی را از صحنه کنار گذاشت و دیکتاتوری مستبد را جایگزین وی نمود.
در ادامه آمده است: برخی که با سهل اندیشی مهمترین سرمایه برجام را ادامه حاکمیت دموکراتها در کاخ سفید میدانستند و هر جا که انتقادی از سوی برخی از دلسوزان و منتقدان نسبت به متن برجام میشد میگفتند رئیس جمهور آمریکا از اختیارات قانونی خود در حق وتو استفاده خواهد کرد. حال با انتخاب ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا چه میکنند؟ دولت محترم که در 3 سال گذشته تمام هستی و سرمایهاش را در امریکا سرمایه گذاری کرده و سرنوشت و مقدرات کشور از آب خوردن تا محیط زیست را در برجام به اعتماد با آمریکا گره زده است در قبال نقض عهدهای مکرر آمریکا در برجام چه کرده و چه خواهد کرد؟
این تشکل دانشجویی تصریح کرد: در ماده سوم نامه رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد اجرای برجام آمده است: «در سراسر دوره هشتساله، وضع هرگونه تحریم در هر سطح و به هر بهانهای (ازجمله بهانههای تکراری و خودساختهی تروریسم و حقوق بشر) توسّط هر یک از کشورهای طرف مذاکرات، نقض برجام محسوب خواهد شد و دولت موظّف است طبق بند 3 مصوبه مجلس، اقدامهای لازم را انجام دهد و فعّالیّتهای برجام را متوقّف کند».طرح تمدید قانون تحریم های ایران نقض صریح توافق نامه برجام است و دولت محترم طبق قانون مکلف است هر گونه عدم پایبندی طرف مقابل در زمینه لغو مؤثر تحریم ها یا بازگرداندن تحریم های لغو شده و یا وضع تحریم تحت هر عنوان دیگر را به دقت رصد کند و اقدامات متقابل در جهت احقاق حق ملت ایران انجام دهد و همکاری داوطلبانه را متوقف نماید و توسعه سریع برنامه هسته ای صلح آمیز جمهوری اسلامی ایران را سامان دهد به طوری که ظرف مدت دو سال ظرفیت غنی سازی کشور به یکصد و نود هزار سو افزایش یابد.
در قسمت دیگری تاکید شد: بغض هر دانشجوی متعهد به آرمانهای انقلاب و اصول نظام قریب به 3سال است که از تساهلها و تسامحهای دولت محترم ، در برخورد زیاده خواهیها و نقض عهدها و اقدامات و اظهارات گستاخانه مقامات آمریکایی در گلو مانده.اما دولت محترم هر بار در فراری رو به جلو در قبال بدعهدی آمریکاییها به توجیه و ماله کشی و بزک کردن رفتار و عمل شیطان بزرگ پرداخته است. به راستی حاصل 3 سال مذاکرات هستهای و توافق برجام در عمل چه بوده است؟
در ادامه آمده است: با گذشت ماهها از اجرایی شدن برجام اکنون همه در عمل مشاهده میکنند که معجزهگری برجام و انتظار حل مشکلات کشور از طریق برجام یک خیال واهی بیش نبود .متاسفانه تمرکز بیش از حد دولت در 3 سال گذشته بر برجام و خوش بینی به آمریکا و غفلت از اولویت های اصلی کشور موجب رکود بی سابقه اقتصادی شده است. 6دهه تجربه خصومت و دشمنی آمریکا ضد مردم ایران و 3 سال مذاکره با آمریکا این موضوع را برایمان روشنتر از گذشته کرده که طبق توصیه های رهبر معظم انقلاب در هیچ شرایطی نمیتوان به آمریکا اعتماد کرد و به وعدههای این کشور خوشبین بود و راه حل مشکلات کشور نه در امید بستن به بیرون بلکه در توجه به ظرفیت های درونی و اتکا به اقتدار درونزا و عملی کردن سیاست های اقتصاد مقاومتی است.
در خاتمه این نامه تاکید شد: ما دانشجویان مسلمان ایران زمین با اتکا به تجربه ذیقیمت در 3 سال گذشته بار دیگر اعلام میکنیم که متاسفانه متن برجام راه نفوذ فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و نظامی را برای دشمن تسهیل و هموار کرده است. لذا از شورای عالی امنیت ملی و حضرتعالی به عنوان رییس این شورا انتظار داریم که طبق شروط نُه گانه ابلاغی رهبر معظم انقلاب اسلامی مدظله العالی در قبال نقض مکرر برجام از سوی طرف مقابل و تضییع منافع ملی از سوی آمریکا سکوت خود را شکسته و در صورت تمدید تحریمها از سوی سنا و رییس جمهور امریکا و وضع تحریمهای جدید به بهانه های موشکی و حقوق بشری اقدام عملیاتی متناسب در توقف اجرای تعهدات برجام و بازگشت به وضع قبل از مذاکرات هستهای را در دستور کار قرار دهید.
انتهای پیام/